3 Mart 2014 Pazartesi

3 Adımla Kolayca Cep Telefonu Takip Etme Yöntemi



İnsanların geneli, yenilikçi çalışmaları destekleyerek, bu çalışmalar sonucunda insan hayatını kolaylaştırmaya yönelik gelişmeleri günlük hayatta kullanma yoluna gitmişlerdir. Aslında bu çalışma Hayatın her aşamasında, bu şekil gelişmeler önemli buluşlara dönüşerek bütün insanlara pek çok konuda katkıda bulunmuştur. Bilimin ve teknolojinin iletişim konusunda geldiği son nokta olan telefon dinleme yazılımları arasında, SpyBubble telefon dinleme yazılımı hem en gelişmiş özelliklere sahip olanıdır hemde kullanıcıya fiyat dahil olmak üzere en fazla avantaj sağlayanıdır. 

Spybubble'ı yüklemiş olduğunuz hedef telefona dair ne varsa her şeyi takip etmiş olursunuz. Sizlere spybubble'ın bir kaç önemli özelliklerini belirteyim.

Yüklenmiş olan hedef telefonu dinleye bilir ve spybubble'ın yüklü olduğu tüm görüşmeleri kayıt altına alarak size verilen spybubble kullanıcı paneline kayıt edilir ve dilediğiniz zamanda spybubble kullanıcı panelinize giriş yapabilir ve geçmişe dönük tüm görüşmeleri dinleye bilirsiniz.

Önemli özellikler arasında yer alan ortam dinleme özelliği sayesinde hedef telefonun bulunduğu ortamdaki sesleri dinleyebilirsiniz.

Bir kaç değerli özellikleride özetle sıralamak gerekirse; Gelen ve giden çağrıları kayıt etme, gelen ve giden mesajları görme, whatsapp, viber, bbm, skyp, facebook, gibi online mesajlaşmaları görebilme imkanı sağlar.

Bir özellik daha var ki bu özellik benim favorilerimin en başında gelir; Spybubble yüklü olan hedef telefonun nerede olduğunu size harita üzerinden nokta atışı gösteriyor. Spybubble'ın yüklü olduğu hedef telefon dünyanın neresinde olursa olsun telefonun bulunduğu yeri nokta atışı cadde ve sokak olmak üzere tam nerede olduğunu göstermektedir.

Bir örnek vermek gerekirse güvenlik sebebiyle kendi telefonunuza'da spybuble'ı yükleyebilirsiniz telefonunuzun çalındığını düşünürseniz telefonu bulmakta zorluk çekmezsiniz. 2ci bir örnekle spybubble'ı çocuğunuzun telefonuna yüklediğinizi düşünelim çocuğunuzun gün içinde nerede olduğunu bilerek içiniz daha huzurlu olacaktır.

Peki SpyBubble Nedir?




SpyBubble Nasıl Satın Alınır  ve Takip Etmek İstediğiniz Telefona Nasıl Yüklenir ?




Yukardaki videoda görmüş olduğunuz gibi spybubble satın alma ve yükleme işlemi oldukça basit ve kolay bir işlemdir. Videodaki satın alan arkadaş satın almadan hedef telefona kurulumuna kadar her şeyi anlatmış. Kişi bu videyu çekerken hem uygulayıp hem anlatıyor ve haricinde kullanıcı panelini de adım adım anlatıyor o kadar işlem yapmasına rağmen anlatmalarıyla beraber videonun tamamı 10 dk sürmüş demek ki spybubble satın alma ve kurma işlemi oldukça basit ve kolay bir işlem olduğunu bu video sayesinde de canlı olarak görmüş oluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder